Η εταιρία μας έχει παρουσία στο χώρο της βιομηχανίας, τον αυτοματισμό, το service και τις ανακατασκευές, σε χυτό-πρέσες και injection καθώς και σε κάθε είδους μηχανές επεξεργασίας και συσκευασίας πάνω από 30 χρόνια. Η ανάγκη της αγοράς, για την προσφορά υψηλής τεχνογνωσίας υπηρεσιών, έφερε την συνεργασία με την KEBA!

Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών με κορυφαία επώνυμα προϊόντα.

Δίνουμε θα λέγαμε πνοή, παράταση ζωής, σε μηχανές injection που μηχανικά είναι αξιόπιστες αλλά τα ηλεκτρονικά τους πλέον έχουν φτάσει στο όριο ζωής τους σε συνεργασία με τη κορυφαία στον κόσμο στο χώρο του injection ΚΕΒΑ.

Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στη βιομηχανία, τόσο στην αποκατάσταση βλαβών όσο και στην συντήρηση των μηχανών.

Επίσης ασχολούμαστε με την τεχνολογική αναβάθμιση των μηχανών τόσο με το κομμάτι του βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου, PLC, servo, HMI όσο και με τη μηχανολογική αναβάθμιση (υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά μέρη).

Τέλος δίνουμε και τη δυνατότητα στον πελάτη για την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων επεξεργασίας και συσκευασίας κατόπιν απαίτησης του πελάτη που περιλαμβάνει από την αρχική ιδέα και τη σχεδίαση μέχρι τη θέση σε λειτουργία εν παραγωγή.

Η ομάδα μας αποτελείται από τόσο από έμπειρους τεχνικούς όσο και από ταλαντούχους και στέκεται πλάι στον πελάτη σε κάθε ανάγκη του.

This image has an empty alt attribute; its file name is 03_KePlast-Grafik-E_ZOOM.jpg