Νο1 τεχνολογικά εξελιγμένες μηχανές injection FANUC Ιαπωνίας  

Η FANUC με εγκατεστημένα παγκοσμίως πάνω από 16 εκατομμύρια servomotors και πάνω από 3,5 εκατομμύρια CNC controls, δεν  είναι μόνο  ο μεγαλύτερος παραγωγός servomotors αλλά και ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία servo.

H FANUC έχοντας υιοθετήσει την ίδια υπερσύγχρονη τεχνολογία, που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια, στις CNC μηχανές, παρουσιάζει τις απαράμιλλες ηλεκτρικές μηχανές injection πλαστικού, ROBOSHOT!

Το αποτέλεσμα είναι η αξεπέραστη ταχύτητα, η ύψιστη ακρίβεια, και ο απίστευτα μικρός χρόνος κύκλου, για να παράγουν τεράστιες ποσότητες, υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των μηχανών ROBOSHOT είναι:

•  Μέγιστη ακρίβεια

•  Αποδεδειγμένη αξιοπιστία

•  Απόλυτη επαναληψιμότητα

•  Απόλυτος έλεγχος διαδικασίας

•  Πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης

•  Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην αγορά

Οι μηχανές injection FANUC ROBOSHOT κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ιαπωνία. Είναι οι μοναδικές μηχανές της αγοράς όπου όλα τα κύρια μέρη της μηχανής προέρχονται από ένα κατασκευαστή. Control, software, servomotors, servodrives, καθώς και ο κορμός της μηχανής είναι FANUC!


Έναν από τους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κίνα TEDERIC  

Η TEDERIC Machinery είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων έγχυσης πλαστικών υψηλής ποιότητας, στην Κίνα αλλά και παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία, κατασκευάζει μηχανές από 55-9.000 τόνους. Η Tederic Europe, διαθέτει logistic center και κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Ευρώπη, στην Πορτογαλία, με αποθήκη ανταλλακτικών και απόθεμα ετοιμοπαράδοτων μηχανών!

Επίσης η TEDERIC διαθέτει τα πάντα σχετικά με τον βοηθητικό εξοπλισμό της μηχανής όπως ρομπότ 3 αξόνων servo, sprue pickers, τροφοδοτικά και δοσομετρικά, Σπαστήρες, Ψυκτικά κλπ Οι μηχανές injection TEDERIC είναι εξοπλισμένες με control system της KEBA, την οποία η GPRetrofits υποστηρίζει στην Ελλάδα. Έτσι προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη και service τόσο στη μηχανή όσο και στον Controller.